Hoppa till innehåll

GarBo-dagen

GarBo har över 30 års erfarenhet av att kvalitets- och framtidssäkra byggprojekt och fastigheter. Vår unika kombination av försäkrings- och besiktningslösningar för bygg- och fastighetsmarknaden har gjort oss ledande i Norden, med över 100 000 försäkrade fastigheter. Med bred kompetens, flexibla försäkringslösningar och erfarna byggtekniker över hela Sverige skapar vi möjligheter för människor och företag att bygga, bo och leva tryggt.

Om eventet

GarBo-dagen är ett årligt event som har anordnats av GarBo i över 20 år. Eventet är för dig som arbetar med nyproduktion av bostäder, bygg- och anläggning, fastighets-utveckling, överlåtelser av bostäder, styrelsebildning för bostadsrätter, eller som helt enkelt har ett intresse för branschen. 

Vid ett tillfälle under året bjuder vi in våra kunder och samarbetspartners för att ta del av en dag fylld av kunskap och inspiration. Utöver att vi delar med oss av vår egen kunskap bjuder vi även in gäster som föreläser kring ett aktuellt tema för dagen. Vår målsättning är att alla som deltar ska få med sig kunskap hem som väcker tankar och idéer som går att applicera i det dagliga arbetet.

Med eventet vill vi också skapa en naturlig mötesplats för alla med en koppling till bygg- och fastighetsbranschen. Ett viktigt inslag på GarBo-dagen är att vi uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom bygg-branschen. De återkommande initiativen är:

  • Årets Nollfelsaktör
  • Årets Branschsamarbete
  • Årets Initiativ

2021 års vinnare utsågs på GarBo-dagen den 10 februari 2022. Vill du läsa mer om 2021 års vinnare klicka nedan. 

Läs mer om 2021 års vinnare här 

Håll utkik efter datum för Gar-Bo-dagen 2023, och har du frågor om eventet? Kontakta oss gärna på event@gar-bo.se.

Hoppas att vi ses!