Hoppa till innehåll

Välkommen till GarBo-dagen 2024!

Torsdagen den 21 mars 2024 är det dags för GarBo-dagen 2024. En kostnadsfri kunskapsdag där vi under en eftermiddag får ta del av högaktuella föreläsningar med efterföljande mingel och prisutdelning. 

GarBo-dagen är ett årligt event som har anordnats av GarBo i över 20 år. Eventet är för dig som arbetar med nyproduktion av bostäder, bygg- och anläggning, fastighets-utveckling, överlåtelser av bostäder, styrelsebildning för bostadsrätter, eller som helt enkelt har ett intresse för branschen. 

Vid ett tillfälle under året bjuder vi in våra kunder och samarbetspartners för att ta del av en dag fylld av kunskap och inspiration. Utöver att vi delar med oss av vår egen kunskap bjuder vi även in gäster som föreläser kring ett aktuellt tema för dagen. Vår målsättning är att alla som deltar ska få med sig kunskap hem som väcker tankar och idéer som går att applicera i det dagliga arbetet.

Med eventet vill vi också skapa en naturlig mötesplats för alla med en koppling till bygg- och fastighetsbranschen. Ett viktigt inslag på GarBo-dagen är att vi uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom byggbranschen. De återkommande initiativen är:

  • Årets nollfelsaktör
  • Årets branschsamarbete
  • Årets initiativ
  • Årets småhus

Har du några frågor om GarBo-dagen eller vill få utskick i samband med GarBos event? Kontakta gärna eventansvarig Caroline Huss så berättar hon mer.

 

Caroline Huss

Caroline Huss

Eventansvarig