Hoppa till innehåll
Är du nyfiken på GarBos event?

Har du några frågor om GarBo-dagen eller vill få utskick i samband med GarBos event? Kontakta gärna eventansvarig Caroline Huss så berättar hon mer.

Event

GarBo har över 30 års erfarenhet av att kvalitets- och framtidssäkra byggprojekt och fastigheter. Vår unika kombination av försäkrings- och besiktningslösningar för bygg- och fastighetsmarknaden har gjort oss ledande i Norden, med över 100 000 försäkrade fastigheter. Med bred kompetens, flexibla försäkringslösningar och erfarna byggtekniker över hela Sverige skapar vi möjligheter för människor och företag att bygga, bo och leva tryggt. 


I över 20 år har vi årligen arrangerat GarBo-dagen, ett event för dig som arbetar med nyproduktion av bostäder, bygg- och anläggning, fastighets-utveckling, överlåtelser av bostäder, styrelsebildning för bostadsrätter, eller som helt enkelt har ett intresse för branschen. Vid ett tillfälle under året bjuder vi in våra kunder och samarbetspartners för att ta del av en dag fylld av kunskap och inspiration. Utöver att vi delar med oss av vår egen kunskap bjuder vi även in gäster som föreläser kring ett aktuellt tema för dagen. Vår målsättning är att alla som deltar ska få med sig kunskap hem som väcker tankar och idéer som går att applicera i det dagliga arbetet.

Med eventet vill vi också skapa en naturlig mötesplats för alla med en koppling till bygg- och fastighetsbranschen. Ett viktigt inslag på GarBo-dagen är att vi uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom bygg-branschen. De återkommande initiativen är:

  • Årets Nollfelsaktör
  • Årets Branschsamarbete
  • Årets Initiativ
  • Årets Småhus

Har ditt företag eller organisation skapat något banbrytande? Nominera det nu till Årets Initiativ 2023!

Årets Initiativ utnämns av GarBos tekniska råd till initiativ som kommer ha stor betydelse för ökad kvalitet i byggbranschen. Kontakta oss via knappen nedan för att skicka in ditt bidrag.

Har du några frågor om GarBo-dagen eller vill få utskick i samband med GarBos event? Kontakta gärna Eventansvarig Caroline Huss så berättar hon mer.

Caroline Huss

Caroline Huss

Eventansvarig