Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

GarBo har som mål att minska risken i boendet hos våra kunder och arbetar enbart med partners som är certifierade, som håller hög kvalitet och som erbjuder god service. Vi har ett rikstäckande nätverk av erfarna samarbetspartners som utför husbesiktning och andra tjänster. Våra partners är viktiga för oss i vårt arbete att skapa trygghet i nybyggda bostäder och vid försäljning av fastighet för människor i hela Sverige.

Vi kan stolt säga att våra samarbetspartners är byg­gtekniska experter som agerar oberoende och all­tid med fackmässig standard som riktmärke. Våra partners får ta del av GarBos nätverk med ett hundratal partners i hela landet, delta i utbildning och ta del av information om de senaste trenderna inom bygg­skador och förebyggande arbete. Alla våra samarbetspartners är viktiga representanter för GarBo och delaktiga i vårt arbete att skapa goda kundupplevelser.

Vad får du?

När du anlitar en av GarBos partners får du en noggrann och opartisk expert med dokumenterad erfarenhet av byggnadsteknik och god kännedom om vilka fel som kan uppstå i ett hus och vad som kan orsaka byggskador. Det finns många goda skäl att anlita en av GarBos samarbetspartners i ditt byggprojekt. Gedigen erfarenhet, stort nätverk och specialistkunskap inom småhus är bara några av skälen.

Husbesiktning

GarBo har samarbetspartners som utför både entreprenadbesiktning och överlåtelsebesiktning. Du bokar alltid via vår webbplats.

Här hittar du alla våra entreprenadbesiktningsmän

Läs mer och boka slutbesiktning

Läs mer och boka tvåårsbesiktning