Erbjud dina kunder en trygg husaffär

Gar-Bos dolda fel-försäkring Granskat hus innehåller en grundlig besiktning och ett av marknadens mest omfattande skydd som försäkrar fastigheten mot dolda fel i tio år. När dina kunder säljer med Granskat hus lämnar de över en trygghet till köparen, som i stället vänder sig till oss om ett eventuellt fel skulle upptäckas.

Detta ingår i försäkringen

I Granskat hus ingår Överlåtelseförsäkring, som är Gar-Bos dolda fel-försäkring, och en försäkringsbesiktning som ligger till grund för det tioåriga skyddet. Försäkringen täcker bland annat:

  • Dolda fel i tio år.
  • Besiktningsmannens missar i tio år.
  • Fel som fanns vid besiktningen, men som inte noterats i besiktningsprotokollet.
  • Oupptäckta fel – fel som fanns men inte upptäcktes vid besiktningen och som lett till följdskada i byggnaden. Försäkringen täcker både felet och följdskadan.
  • Kostnader för juridisk hjälp vid eventuell tvist.
  • Vissa merkostnader för köparen som kan uppkomma i samband med skadeåtgärder.

Varför Granskat hus?

I Granskat hus ingår en objektsförsäkring som innebär att försäkringsskyddet följer med huset. Den som sålt huset behöver inte bekymra sig över eventuella framtida tvister kring dolda fel eftersom köparen vänder sig direkt till Gar-Bo.

Försäkringen är utan självrisk och betalningen sker först när huset är sålt.

Kvalitetsstämpel

När dina kunder säljer med Granskat hus får ni använda vår stämpel i marknadsföring som objektsannonsering, hemsida och objektsbeskrivningar för att visa att huset genomgått en grundlig försäkringsbesiktning med en certifierad besiktningsman.

Stämpeln innebär en extra trygghet för köparen och signalerar att både du som mäklare och säljaren vill verka för en säker husaffär.

Besiktning med byggtekniska experter

När du bokar Granskat hus ingår en försäkringsbesiktning med en certifierad besiktningsman från Gar-Bo. Då får du en noggrann och opartisk expert med dokumenterad erfarenhet av byggnadsteknik och god kännedom om vilka fel som kan uppstå i ett hus. Du kan också boka besiktning separat genom att mejla granskathus@gar-bo.se

Vi handplockar våra besiktningsmän och kan därför lova att din personliga besiktningsman är både proffsig och serviceinriktad.

Priser och mer information

Vill du veta mer om Granskat hus och vårt erbjudande mot fastighetsmäklare? Kontakta Erik Husén så berättar han mer.

 

 

 

 

 

Erik Husén
Telefon: 010-221 88 14
E-post: erik.husen@gar-bo.se