Säkra byggprocessen och förverkliga din husdröm

Ska du äntligen förverkliga din husdröm? Grattis! Låt oss på Gar-Bo hjälpa dig att skapa ett tryggt byggprojekt och göra husprocessen säker. Våra försäkringar och tjänster är skräddarsydda för dig som ska bygga hus.

Vi erbjuder färdigställandeskydd och tioårig nybyggnadsförsäkring och har certifierade kontrollansvariga och besiktningsmän i hela landet.

Våra försäkringar

Innan du påbörjar ditt byggprojekt behöver du ha ett skyddsnät om oturen skulle vara framme och din byggare går i konkurs. Gar-Bos försäkring för färdigställande skyddar dig mot detta.

Vår andra försäkring skyddar din nybyggnation mot fel och skador i tio år efter inflyttning och tecknas under byggtiden.

Färdigställandeförsäkring

Nybyggnadsförsäkring

Kontroll och besiktning

Hos oss kan du boka en kontrollansvarig som ser till att ditt byggprojekt uppfyller kraven och att arbetet utförs enligt de regelverk som finns. Våra besiktningsmän utför slutbesiktning inför inflyttning och tvåårsbesiktning vid reklamationstidens slut. Alla våra partners är certifierade och fristående.

Kontrollansvarig

Slutbesiktning

Tvåårsbesiktning

Råd och tips

Vi på Gar-Bo har många års erfarenhet av trygga byggprojekt och delar gärna med oss av kunskap, goda råd och tips! Med Husbyggarskolan får du vägledning genom hela byggprocessen från planering och tomt till inflyttning och skötsel av det färdigbyggda huset.

Husbyggarskolan