Husbesiktning och andra tjänster med Gar-Bo

Gar-Bo har som mål att minska risken i boendet hos våra kunder och arbetar enbart med partners som är certifierade, som håller hög kvalitet och som erbjuder god service. Vi har ett rikstäckande nätverk av erfarna samarbetspartners som utför husbesiktning och andra tjänster. Våra partners är viktiga för oss i vårt arbete att skapa trygghet i nybyggda bostäder och vid försäljning av fastighet för människor i hela Sverige.

Vi kan stolt säga att våra samarbetspartners är byg­gtekniska experter som agerar oberoende och all­tid med fackmässig standard som riktmärke. Våra partners får ta del av Gar-Bos nätverk med ett hundratal partners i hela landet, delta i utbildning och ta del av information om de senaste trenderna inom bygg­skador och förebyggande arbete. Alla våra samarbetspartners är viktiga representanter för Gar-Bo och delaktiga i vårt arbete att skapa goda kundupplevelser.

Vad får du?

När du anlitar en av Gar-Bos partners får du en noggrann och opartisk expert med dokumenterad erfarenhet av byggnadsteknik och god kännedom om vilka fel som kan uppstå i ett hus och vad som kan orsaka byggskador. Det finns många goda skäl att anlita en av Gar-Bos samarbetspartners i ditt byggprojekt. Gedigen erfarenhet, stort nätverk och specialistkunskap inom småhus är bara några av skälen.

Husbesiktning

Gar-Bo har samarbetspartners som utför både entreprenadbesiktning och överlåtelsebesiktning. Du bokar alltid via vår webbplats.

Här hittar du alla våra entreprenadbesiktningsmän

Läs mer och boka slutbesiktning

Läs mer och boka tvåårsbesiktning

Läs mer och boka överlåtelsebesiktning

Läs mer och boka övriga besiktningar

Andra tjänster

Vi har många duktiga partners som utför uppdrag som kontrollansvarig i samarbete med oss. Eftersom Gar-Bo också försäkrar nybyggda hus mot konstruktionsfel och skador i tio år efter inflyttning är Gar-Bos samarbetspartners extra noga med att tänka skadeförebyggande. Du bokar alltid via vår webbplats.

Här hittar du alla våra kontrollansvariga

Läs mer och boka kontrollansvarig

Läs mer och boka energideklaration vid husförsäljning

Läs mer och boka energideklaration i samband med tvåårsbesiktning

Läs mer och boka fortsatt teknisk utredning vid husförsäljning

Mer om besiktning

Gar-Bo har tagit fram handboken Besiktningsmannaboken tillsammans med branschen. I handboken kan du läsa mer om vilka besiktningar som ska göras vid ett husbygge och hur de går till, samt vad du kan förvänta dig av en besiktningsman.