Gar-Bo-dagen

Gar-Bo har över 30 års erfarenhet av att kvalitets- och framtidssäkra byggprojekt och fastigheter. Vår unika kombination av försäkrings- och besiktningslösningar för bygg- och fastighetsmarknaden har gjort oss ledande i Norden, med över 100 000 försäkrade fastigheter. Med bred kompetens, flexibla försäkringslösningar och erfarna byggtekniker över hela Sverige skapar vi möjligheter för människor och företag att bygga, bo och leva tryggt.

Om eventet

Gar-Bo-dagen är ett årligt event som har anordnats av Gar-Bo i över 20 år. Eventet är för dig som arbetar med nyproduktion av bostäder, bygg- och anläggning, fastighets-utveckling, överlåtelser av bostäder, styrelsebildning för bostadsrätter, eller som helt enkelt har ett intresse för branschen. 

Vid ett tillfälle under året bjuder vi in våra kunder och samarbetspartners för att ta del av en dag fylld av kunskap och inspiration. Utöver att vi delar med oss av vår egen kunskap bjuder vi även in gäster som föreläser kring ett aktuellt tema för dagen. Vår målsättning är att alla som deltar ska få med sig kunskap hem som väcker tankar och idéer som går att applicera i det dagliga arbetet.

Med eventet vill vi också skapa en naturlig mötesplats för alla med en koppling till bygg- och fastighetsbranschen. Gar-Bo-dagen avslutas därför med en middag där ett viktigt inslag är att vi uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom bygg-branschen. De återkommande initiativen är:

  • Årets Nollfelsaktör
  • Årets Branschsamarbete
  • Årets Initiativ

Vill du läsa mer om förra årets vinnare hittar du det här!

Nästa tillfälle att delta på Gar-Bo-dagen är den 10 februari 2022, då eventet anordnas fysiskt i Stockholm.

Har du frågor om eventet? Kontakta oss gärna på event@gar-bo.se.

Hoppas att vi ses!