Upptäck Gar-Bos flexibla dolda fel-försäkring

Upptäck Gar-Bos flexibla dolda fel-försäkring

Större valmöjligheter, ingen självrisk och en trygghet som följer med huset. Nu finns Gar-Bos dolda fel-försäkring i tre olika varianter. Vilken passar dig?

Vårens stora nyhet från Gar-Bo är en utveckling av den tioåriga dolda fel-försäkringen Gar-Bo Dolda fel. Det nya erbjudandet är anpassat efter kundens behov, där en flexibel försäkringslösning varit viktig att få till.

– Vi har breddat vårt utbud för att erbjuda kunden större valmöjligheter. Med nya Gar-Bo Dolda fel kan kunden själv välja omfattning och försäkringsbelopp. Vi erbjuder bland annat marknadens högsta försäkringsbelopp och möjlighet att försäkra riskkonstruktioner och besiktningsmissar, säger Erik Husén, produktansvarig Gar-Bo Dolda fel.

Tre olika varianter

Försäkringen finns i varianterna Plus, Standard och Enkel. Gar-Bo Dolda fel Standard och Enkel ger ett bra grundläggande skydd mot dolda fel, medan Plus även omfattar riskkonstruktioner och besiktningsmissar.

– Med Gar-Bo Dolda fel Enkel kan vi nu erbjuda kunden att teckna försäkring även om fastigheten inte är besiktad, säger Erik Husén.

Försäkringsskyddet följer med huset

Gar-Bos dolda fel-försäkring är en objektsförsäkring, vilket betyder att det är huset som är försäkrat. När huset säljs lämnas försäkringsskyddet över till den nya ägaren som, om fel upptäcks i huset, kan rikta skadeanspråk direkt till Gar-Bo istället för att kontakta säljaren.

– Med vår dolda fel-försäkring kan säljaren släppa tankarna på det gamla huset och fokusera på sin nya bostad. Att köparen kan vända sig till Gar-Bo med eventuella skadeanspråk innebär en trygghet för både köpare och säljare.

Gar-Bo Dolda fel kan köpas separat  eller som en del av paketet Granskat hus, där även överlåtelsebesiktning ingår.

Läs mer om Gar-Bos dolda fel-försäkring

Läs mer om överlåtelsebesiktning

19 apr 2018