Skadereglerare med inriktning dolda fel

Skadereglerare med inriktning dolda fel

Har du ett intresse för byggbranschen och vill utvecklas inom ett tillväxtbolag?

Gar-Bo är Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggbranschen. Vi erbjuder en rad försäkrings- och garantilösningar som skapar säkrare byggprocesser och tryggare bostäder. Gar-Bo grundades 1989 och har idag ett 40-tal anställda på huvudkontoret i Stockholm. Vår vision är att Alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden.

Vi har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren och söker nu en Skadereglerare till vår Skadeavdelning.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med några års erfarenhet av kvalificerad skadereglering av utredningskaraktär, helst av dolda fel som är ett av Gar-Bos snabbast växande segment. Akademisk- eller praktisk bakgrund inom byggteknik eller akademisk bakgrund inom juridik är meriterande. Utöver detta väger dina personliga egenskaper tungt. Som person är du social, affärsmässig, noggrann och driven. Du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift samt ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara både lagstiftning, praxis och försäkringsvillkor för kunden. Du driver självständigt ditt eget arbete, men tycker också om att samarbeta med andra och tar ansvar för såväl dina egna som gruppens leveranser.


Arbetsbeskrivning

  • Du driver självständigt dolda fel-skador genom hela skaderegleringsprocessen, från att en skadeanmälan har inkommit tills dess att ärendet är avslutat och kunden är nöjd.
  • Du genomför utredningsarbete och fattar beslut om ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning.
  • Du ger råd kring skadeärenden, skadehantering och skadeförebyggande arbete till våra kunder via telefon och mejl.
  • Du deltar aktivt i vår gemensamma verksamhetsutveckling.

Om Gar-Bo

Gar-Bo är bygg- och fastighetsbranschens försäkrings- och tjänsteföretag. Vår position i Sverige är unik. Vi har i dag kunder, expertis, produkter och tjänster för att vara och ta en än starkare position som branschens förstahandsval. Gar-Bos kunder är både privatpersoner och företag och vi har ett tillväxtfokus på B2B-segmentet.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Sofia Lilja på telefonnummer 010-221 88 45 eller via mail sofia.lilja@gar-bo.se

Ansökan

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan Välkommen att skicka in din ansökan till sofia.lilja@gar-bo.se senast den 31 januari 2022.

10 dec 2021