Entreprenadingenjör till vår tjänsteavdelning

Entreprenadingenjör till vår tjänsteavdelning

Har du ett intresse för byggbranschen och vill utvecklas inom ett tillväxtbolag? Gar-Bo är Sveriges ledande bolag inom byggrelaterade försäkringar och tjänster. Vi erbjuder trygghetslösningar vid nybyggnation och småhusförsäljning samt skräddarsydda tjänster och utbildningar. Vi erbjuder en roll i en entreprenöriell och dynamisk miljö i nya fina lokaler vid Skanstull, Stockholm, där vi är drygt 30 erfarna och kompetenta medarbetare.

Kvalifikationer och egenskaper 

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet och som vill utvecklas i en roll inom ett tjänstebolag. För att passa i rollen ser vi att du har erfarenhet från en kundnära roll där du har fått god vana av att ge förstklassig service.
Du bör ha god vana från administrativt arbete och erfarenhet från arbete i CRM-system. Mycket av ditt arbete sker via telefon och mejl och det är därför ett krav att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Du kommer att ha mycket kontakt med Gar-Bos partners –byggkonsulter inom entreprenadbesiktning och som agerar kontrollansvarig.

Som person har du ett stort engagemang och hög känsla för service. Arbetet präglas av noggrannhet och professionalism och du trivs med att arbeta i ett team. I rollen hanterar du flera parallella uppgifter samtidigt såsom telefon, chatt och mejl vilket kan ställa krav på din stresstålighet.

Arbetsbeskrivning

  • Första kontakt med våra byggkonsulter och avtalskunder
  • Supporta Kundcenter i komplexa frågor kring Gar-Bos tjänster, t ex rörande teknik eller frågor som kräver beslut som avviker från standard och liknande
  • Fokus på relationsskapande och nätverkande
  • Leta projekt/områden för besiktning och kontrollansvarig och offerera på dessa
  • Delta på kundmöten
  • Effektivisera och kravställa mot IT-system
  • Produktägare för Energideklaration vi nybyggnation
  • Utveckla relationer med Gar-Bos byggkonsulter och delta i möten, event och fokusgrupper
  • Införsäljning av uppdrag
  • Skriva avtal med nya byggkonsulter

Kontakt

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till lars.fahlgren@gar- bo.se. Frågor besvaras av Lars Fahlgren på 010-221 88 10.

Om Gar-Bo

Gar-Bo är bygg- och fastighetsbranschens försäkrings- och tjänsteföretag. Vår position i Sverige är unik. Vi har i dag kunder, expertis, produkter och tjänster för att vara och ta en än starkare position som branschens förstahandsval. 
Vi har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren och erbjuder en roll i ett bolag på väg uppåt. Gar-Bos kunder är både privatpersoner och företag, med tillväxtfokus på B2B-segmentet.

23 apr 2019