Byggskadereglerare

Byggskadereglerare

Varje dag får vi på Gar-Bo förmånen att bidra med kunskap, goda råd och trygghet till människor som ska förverkliga sina husdrömmar. Är du också intresserad av att arbeta med oss? Vi söker just nu en byggskadereglerare till vår skadeavdelning.

Gar-Bo är Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggbranschen. Vi erbjuder en rad försäkrings- och garantilösningar som skapar säkrare byggprocesser och tryggare bostäder. Gar-Bo grundades 1989 och har idag ett 30-tal anställda på huvudkontoret i Stockholm. Vår vision är att Alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med några års erfarenhet av kvalificerad skadereglering av utredningskaraktär, helst av byggrelaterade skador. Akademisk- eller praktisk bakgrund inom byggteknik är meriterande. Utöver detta väger dina personliga egenskaper tungt. Som person är du social, affärsmässig, noggrann och driven. Du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara både lagstiftning, praxis och försäkringsvillkor för kunden. Du driver ditt egna arbete, men tycker om att samarbeta med andra och tar ansvar för såväl dina egna som gruppens leveranser.


Arbetsbeskrivning

  • Du driver självständigt byggfels- samt dolda fel-skador genom hela skaderegleringsprocessen, från att en skadeanmälan har inkommit till dess att ärendet är avslutat och kunden är nöjd.
  • Du genomför utredningsarbete och fattar beslut om ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning.
  • Du ger rådgivning kring skadeärenden, skadehantering och skadeförebyggande arbete till våra kunder över telefon och mejl.
  • Du deltar aktivt i vår gemensamma verksamhetsutveckling.

Om Gar-Bo

Gar-Bo är bygg- och fastighetsbranschens försäkrings- och tjänsteföretag. Vår position i Sverige är unik. Vi har i dag kunder, expertis, produkter och tjänster för att vara och ta en än starkare position som branschens förstahandsval. 
Vi har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren och erbjuder en roll i ett bolag på väg uppåt. Gar-Bos kunder är både privatpersoner och företag, med tillväxtfokus inom B2B-segmentet.

Kontakt

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Matilda Nyberg på telefonnummer 010-221 88 43 eller mail matilda.nyberg@gar-bo.se.

10 mar 2020