Besiktningsman entreprenad

Besiktningsman entreprenad

Varje dag får vi på Gar-Bo förmånen bidra med kunskap, goda råd och trygghet till människor som ska förverkliga sina husdrömmar. Är du också intresserad av att arbeta med oss? Vi söker just nu en Besiktningsman Entreprenad.

Behovet av besiktningsmän har i takt med den byggnation som sker i landet ökat på senare tid, och förväntas vara stort de närmsta åren.

Av den anledningen söker vi nya kollegor till vårt besiktningsteam som vill jobba med besiktning (fokus på kontroll-, slut- och 2-års besiktning) av nybyggda småhus och samtidigt hjälpa kunden i att skapa ett tryggt byggprojekt. Som besiktningsman på Gar-Bo kommer du säkerställa att entreprenaden har fullgjorts på ett kontraktsenligt sätt samt avgöra fackmässigheten i det utförda arbetet.

Din profil

Vi söker dig som i första hand är certifierad entreprenadbesiktningsman med erfarenhet från småhus. Har du erfarenhet av arbete som konsult, entreprenör eller beställare och vill utvecklas som besiktningsman är Gar-Bo ett mycket bra alternativ.

Kraven är många men möjligheterna är fler! Att vara en del av detta team på Gar-Bo är för rätt person en möjlighet att få en innehållsrik vardag med många utmaningar.

Meriterande kunskaper:

  • KA, kontrollansvarig 
  • Överlåtelsebesiktningar

Gar-Bo lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska ha lätt för att samarbeta med andra. Du är social, engagerad och affärsmässig och du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du ser alltid till projektets bästa och har pondus och mod att stå för dina beslut.

Gar-Bo erbjuder

Det finns många fördelar med att vara anställd på Gar-Bo. De erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter och ansvar samt en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan med CV till Lars Fahlgren på Lars.Fahlgren@gar-bo.se. Har du frågor om rollen eller rekryteringsprocessen är du också välkommen att mejla.

09 aug 2017