Entreprenadbesiktning med byggtekniska experter

Gar-Bos certifierade besiktningsmän utför entreprenadbesiktning i stora och små byggnader. Boka besiktning av flerfamiljshus, kommersiella lokaler, kontorsbyggnader och andra fastigheter hos oss.

Gar-Bos entreprenadbesiktning

Entreprenadbesiktning görs för att du som beställare ska kunna säkerställa att arbetet har utförts enligt kontraktet. Under en besiktning undersöker besiktningsmannen också om arbetet har gjorts på ett fackmässigt sätt.

Våra besiktningsmän utför olika typer av entreprenadbesiktning – kontrollbesiktning, fortlöpande besiktning, slutbesiktning och garantibesiktning.

Våra besiktningsmän

När du bokar entreprenadbesiktning hos Gar-Bo får du en noggrann och opartisk expert med dokumenterad erfarenhet av byggnadsteknik. Våra besiktningsmän fortbildas årligen och har särskild kunskap om skadeutveckling och vilka fel i en byggnad som kan få större konsekvenser. Vi handplockar våra besiktningsmän och kan därför lova att din personliga besiktningsman är både proffsig och serviceinriktad.

Priser och mer information

Vill du veta mer om våra besiktningar eller boka en besiktningsman? Kontakta entreprenadbesiktningschef Lars Fahlgren så berättar han mer.

 

 

 

 

 

 

Lars Fahlgren
Telefon: 010-221 88 10
E-post: lars.fahlgren@gar-bo.se