Färdigställandeförsäkring

När du anlitar en entreprenör för att bygga ditt nya hus, eller för att bygga om eller bygga till, ska det finns ett färdigställandeskydd.

Gar-Bos färdigställandeskydd heter färdigställandeförsäkring och skyddar dig mot extra kostnader som kan uppkomma om entreprenören går i konkurs, eller om bygget blir så försenat att du har rätt att häva avtalet och anlita en ny entreprenör.

En färdigställandeförsäkring är den viktigaste försäkringen när du ska bygga hus. Den tecknas oftast av entreprenören eller leverantören, och alltid till förmån för dig som beställare. Hos Gar-Bo kan även du som privatperson teckna vår färdigställandeförsäkring.

Hur mycket en färdigställandeförsäkring kostar avgörs av byggtiden, avtalssumman och entreprenörens kreditvärdighet. Kontakta oss för att att få ett pris på just ditt projekt.

För att få en extra trygghet när bygget är klart rekommenderar vi att du utöver färdigställandeskydd även tecknar Gar-Bo Nybyggnadsförsäkring. Den tar vid när du har flyttat in i ditt nya hus.

 

Beställ Gar-Bo Färdigställandeförsäkring eller begär offert

 

Detta är en kortfattad beskrivning av våra produkter och tjänster. Därför ska du alltid läsa de fullständiga villkoren och för- och efterköpsinformationen innan du bestämmer dig. Du hittar dem här på vår webbplats. Du kan alltid kontakta oss om du vill veta mer.